Tour de Femme (TDF) arrangeres af den økologiske paleologiske fødevarevirksomhed: StoneBros

StoneBros præsenterer:

Danmarks absolut smukkeste og bedst servicerede motionscykelløb for kvinder

Søndag den 8. september 2019

6 depoter Medalje i træ Økologi 103km natur Vandkaniner Flere toiletter Mekanikere

Information til sponsorer og frivillige hjælpere:
MOTIONSCYKELLØB I FOLKESUNDHEDENS TJENESTE

Cykelløbet
Vandkaniner, bananpindsvin, kørende mekanikere, lodtrækningspræmier, gratis massage, flere depoter end i noget andet cykelløb, flere toiletter end i noget andet cykelløb, økologisk forplejning, håndfejede sving og Danmarks måske smukkeste cykelrute i de naturskønne omgivelser syd for Aarhus.

Listen er lang, så lang at man ikke engang behøver køre cykelløbet for at blive forpustet. Tour de Femme har det hele – og lidt til! Det er Danmarks absolut bedst servicerede kvindemotionscykelløb med en tilfredshedsgrad på hele 98%.
Med sine 103 kilometer er det en udfordring, men i høj grad også tænkt som en festlig begivenhed, hvor man kan hygge sig med andre deltagere, familie, venner, kolleger og bekendte.

Det handler om at gøre en forskel
Og det behøver man ikke engang få sved på panden og syre i benene af at gøre. Du kan yde støtte på andre måder end at køre cykelløbet, fx ved at yde sponsorater, lodtrækningspræmier eller som frivillig arbejdskraft.

Samarbejdspartnere og frivillige medhjælpere
Som sponsor vil man blive markedsført på Tour de Femmes hjemmeside med billede og beskrivelse af ens produkt, samt et link til jeres hjemmeside. Eksponeringen løber over en hel sæson, i år altså typist fra forår 2019 til forår 2020.
Donationer til lodtrækningspræmier eksponeres her på hjemmesiden, på Facebook og i vores 16-siders TourAvis (samlet oplag 8.000 aviser), der sendes ud til HR-ansvarlige i landets 3500 største virksomheder og institutioner samt uddeles i Aarhus og opland.

Vi håber, du vil støtte op om den gode sag, hvor vi i år gør en anderledes aktiv indsats for at styrke folkesundheden. Kan vi få nogle af løbets udgifter dækket ind via sponsorater, vil dette muliggøre flere midler til dette arbejder!
Tour de Femme får ingen offentlige støttemidler eller pengesponsorater fra private og finansieres alene via tilmeldingsgebyret samt midler fra løbets arrangør reklamenureauet 3fisk / StoneBros.dk.

Tour de Femme er et af landets få momsregistrede løb. 25 % af løbsgebyret går derfor til staten i form af moms. Husk at du som virksomhed, får fradrag for denne del, hvis du betaler for dine medarbejderes deltagelse i Touren.Følgende virksomheder støtter Tour de Femme i 2018:
(i alfabetisk rækkefølge)


En stor tak til flg. virksomheder som støtter Tour de Femme i 2018:
MENU
Forside...
Tilmelding 2019
FAQ – få hjælp her
Login (for holdkaptajn)
Startliste 2019
Om Tour de Femme...
Praktisk info...
Nyheder...
Lodtrækninger (2018)
15-retters Tourmenu
Ruten...
Kan jeg klare 103 km?
Kontakt...
Samarbejd med TDF...

BILLEDER & resultater

Smag StoneBros Caffe-kokos-latte i mål efter løbet...

SIDSTE NYT

13. dec. 2018
Tilmelding er åben
Ved tilmelding før 31. dec. 2018, sparer du 50 kr. og er med i lodtrækning om en vulgær stor StoneBros gavepose med masser af hjemmelavede 100 % økologiske lækkerier, såsom StoneBros Po Cha, Kokolade, Kokoshonning, gurkemejemandler m.m.
Læs mere...

Gi' et gavekort til TDF
SHar du ikke lige tid til at lave en fint kort selv, har vi gjort det let for dig... du kan blot downloade og printe denne fil.
Husk dog vedkommende fæørst er tilmeldt, når du har oprettet hende via tilmeldingen.l

Download gavekort

“De er så høflige...”
Hør hvad deltagerne siger om TDF...

Se indslag...

Rutekort via Google

Se ruten her...

Marseligborg Slot
Dronning Margrethes sommerresidens. Når dronningen og hendes familie tilbringer sommeren på slottet, kan vagtskiftet i den kongelige livgarde opleves kl. 12 middag. Slotsparken med Dronningens rosenhave er åben for besøg, når slottet ikke beboes.

Forst botanisk have
Lige ved siden af slottet og absolut et besøg værd. Haven er et arboret på 5Ha med over 900 forskellige træer og buske fra alle egne af verden.
– Indgang fra Skovridervej.
Luk
Mindeparken
Marselisborg Mindepark er et seværdigt udflugtsmål på grund af haveanlæggene og de kulturhistoriske elementer. Masser af tumleplads for børnene, mens mor er ude at cykle.

Monumentet
for faldne danskere

Finder du også i Mindeparken. Monumentet er en stor cirkulær mur, som er bygget ind i terrænet. Indersiden er beklædt med kalksten fra Euville i Frankrig. I kalkstenen er indhugget over 4.140 navne på faldne danske samt relieffer, der skildrer "Udmarchen", Kampen", "Freden" og "Hjemkomsten".
Luk
Tangkrogen
Tour de Femme har start og mål på Tangkrogen ved Filtenborgs Plads og kommer du i bil, er der gratis parkeringsfaciliteter lige ved siden af Tangkrogen.

Start kl. 9.00
Traditionen tro starter alle i samlet flok efter masterbilen, som leder feltet ud til Marselisborg skovene, hvor bilen kører fra og ud for at tjekke ruten en sidste gang.
Luk
Ajstrup Strand
Området omkring Ajstrup Strand byder på en pragtfuld natur – fra de prægtige bøgeskove mod nord langs stranden, et af de få steder i Danmark, hvor bøgen spejler sig i bølgen blå, til det storladne bakkelandskab mod Norsminde i syd. Her finder du også den idylliske naturhavn og Norsminde (Kysing) fjord, der er udlagt til vildreservat og EU-fuglebeskyttelsesområde.
Luk
Saksild Strand
Saksild Strand hører til Østkystens absolut bedste og kan smykke sig med blå flag-status, som bevis for noget af Danmarks reneste badevand.
Luk
Gylling Næs
Udgør rutens fjerneste punkt. Nyd udsigten indover Horsens Fjord og Alrø. Du er nu på vej mod Århus igen :-)
Luk
Odder Golfbane
Banens 18 huller er tegnet af golfbanearkitekt Frederik Dreyer, og blev anlagt i 1992.
Banen besøges hvert år af ca. 4000 greenfeespillere.
Klubben optager kommende medlemmer på venteliste, hvor der er en ventetid på ca. 1 år.
Luk
Vilhelmsborg herregård
Den smukke gamle herregård rummer foruden Det Nationale Hestesportscenter, Restaurant Det Gamle Mejeri, der i 2002 blevet kåret som en af danmarks 10 bedste restauranter.
Luk
Molslinien
Kommer du fra Sjælland og har valgt Molsliniens Odden-Århus, lægger færgen til ca. 5 minutters kørsel fra Tour de Femme´s startområde på Tangkrogen.

Se færgetider her
Luk

© 06-2019 // Arrangør:
3fisk/StoneBros