Tak til Tour de Femmes hovedsponsor den økologiske paleologiske fødevarevirksomhed: StoneBros

Tak til: Lodtrækningspræmier i 2019
Panacea 50 flasker økologisk UDO'S CHOICE Ultimate Oil / Samlet værdi 10.950 kr.
Life Academy 1 x gavekort til 2-dags kursus / Værdi 6.000 DKK
Comwell Sport Rebild 1 x overnatning for 2 personer / Værdi 1.498 kr.
tiny gardens Genial indendørs mikrokøkkenhave / Samlet værdi 4.000 kr.
StoneBros Diverse økologiske stenalder-delikatesser / Samlet værdi 3.000 kr.
Nordic by Hand Snoren, bordflag m.m / Samlet værdi 4.000 kr.
Life Academy Til alle deltagere: Personlig udvikling (1-dags kursus). Værdi 3.000 kr. pr. deltager!

Alle Tour de Femmes deltagere får personligudvikling for 3.000 kr.

I 2018 giver TDF i samarbejde med Life Academy alle deltagere personlig udvikling for 3.000 kr. i form af et intensivt 1-dags kursus "Unfold Your Power”, der afholdes flere gange månedligt 3 steder i landet. Der er ingen undskyldning for ikke at indløse dit gavekort, så løber over 2 år fra d. 3. september 2017.
Book din plads på kurset allerede nu!

Kurset afholdes som sagt 3 steder i landet: Aarhus (Risskov), Kolding og Charlottenlund.
Allerede nu kan du booke din plads på "Unfold Your Power” (afholdelse efter 9. sep. 2018), så du har noget at se frem til og er sikker på at finde den dag, som passer dig bedst.
Husk blot at tage dit gavekort med på kursusdagen, vi udleverede det på løbsdagen efter du er kommet i mål.
Hvis du vil booke allerede nu og ønsker at bruge dit gavekort fra Tour de Femme, skal du vælge en dato for kurset som ligger efter d. 9. september.

Desuden lodtrækning om: 1 x 2-dags kursus.
Værdi: 6.000 kr.

Læs mere og book "Unfold Your Power” på: Lifeacademy.dk

Gå til top

Snorlige dansk designpynt til dit hjem

Det er med helårspynt fra NordicbyHand, som det er med det meste interiør – det skal hænges op, stilles frem, kigges på, bruges og skabe et helt fantastisk udtryk i hjemmet. Det er idéen, at pyntet skal kunne bruges alle steder i husets forskellige rum, og det er afgørende, at det skaber glæde og en behagelig atmos-fære i de hjem, hvor pyntet hænger.

Produkterne fra NordicbyHand er i højeste kvalitet og bæredygtige materialer. Alt emmer af kærlighed, miljøvenlighed og et råt udtryk. Det er en afgørende faktor, at produkterne udføres i bæredygtige materialer, som Nordic by Hand kan stå inde for.
Snoren finder du i årets lodtrækningspulje. Den smukke installation fås i flere varianter med og uden flag samt et hav af spændende pynt. Du kan naturligvis også hænge personlige effekter på snoren og skabe dit helt eget udtryk.

Vi trækker lod om et udvalgt af Nordic by Hand populære produker, bl.a. Snoren.
Værdi: +4.000 kr
.
Læs mere på: www.nordicbyhand.dk

Gå til top

Dyrk din egen indendørs køkkenhave på kun én uge
med tiny gardens

Vi kan ikke få hænderne ned over tiny gardens mikrokøkkenhave. Dyrk dine egne mikrogrønne spirer fra økologiske frø nemt og hygiejnisk uden brug af jord. Tiny Gardens produkter er bæredygtige, så du får din egen lille klimavenlige køkkenhave på spisebordet eller i vindueskarmen fuld af smag, sundhed og farve.

Mikrogrønt er krydderurter og grøntsager, som høstes og spises, mens de er små spirer. Planterne bugner med små kimblade, som er fulde af smag, farve og vitaminer – lige til at drysse over maden ligesom karse, som nok er den type mikro-grønt, som de fleste kender.
Men broccoli, radiser, rucola, ærter og andre planter kan også spises på samme måde som karse. Mange bliver overraskede over, hvor megen smag de små blade gemmer på.

Tiny Gardens er en socialøkonomisk virksomhed, der bidrager til at skabe et mere rummeligt arbejdsmarked ved at samarbejde med og skabe plads til mennesker med udfordringer.

Vi lodtrækker følgende produkter fra tiny gardens i årets Tour:
3 stk. Designsæt
20 x Roots-pakker

Værdi: +4.000 kr
.
Læs mere på: tinygardens.dk

Gå til top

Økologiske stenalder-delikatesser

StoneBros® produkter er LCHF, Paleo, 100 % hjemmelavede, økologiske, gluten- og mælkefri, uden tilsat sukker og generelt uden tilsætningsstoffer, emulgatorer eller konserveringsmidler af nogen art.
Serien indeholder bl.a. færdige blandinger til stenalderbrød og -knækbrød, krydderier, mandler, olier og andre råvarer i terapeutiske mængder, sunde snacks, lidt køkkenudstyr i glas frem for plast, en smørbar chokoladecreme samt Po Cha (bulletproof coffee)... en mættende måltidsdrik smagt til med kaffe og lakrids.

Det er din løbsarrangør som står bag StoneBros
Det er brødrene Paul og Carsten Fisker som står bag projektet “StoneBros”.
De samme brødre som i sin tid udviklede konceptet bag Tour de Femme og siden 2010 har afviklet løbet en gang årligt, sidste søndag i Aarhus Festuge.

Vi trækker lod om et udvalgt af StoneBros' mest populære delikatesser.
Værdi: +3.000 kr
.
Læs mere på: www.stoneBros.dk

Gå til top

Olienklassikeren der startede en revolution.
Økologisk omega 3-6-9 olieblanding

Vi lever i en fedtforskrækket tid, hvor vi i jagten på helse og den slanke linie ofte glemmer de gode fedtsyrer (omega 3-6 og 9), når vi går på kur og skærer fedtet væk fra vores kost, fordi fedt på papiret indeholder flere kalorier end både kulhydrat og protein.
Det er en helt fajlagtig tankegang.

Vi har brugt de sidste 30 år på at filosofere over kost og især interesseret os for fedt. Tro os, det er ikke fedt, du skal være bange for. Vi tror og stoler 100 % på fedt og så findes der fedtstoffer du i ekstraordinær grad IKKE bør undgå, hvis du vil bevare et sundt helbred. De essentielle fedtstoffer som kroppen ikke kan danne selv og derfor behøver hver dag, er livsvigtige og underskud af disse stoffer menes at være medvirkende årsag til en lang række af de livsstilssygdomme, der præger store dele af befolkningen i dag.

Essentielle fedtstoffer er i virkeligheden din ven i kampen mod overvægt, da de øger forbrændingen, stabiliserer blodsukkeret og dermed tager trangen til søde sager. Du får mere energi og en bedre mæthedsfornemmelse. Desuden er de basalt styrende for dit immunforsvar, smører dine led, øger din præstationsevne og udholdenhed, øger koncentrationen og fugter din hud indefra, så du i løbet af kort tid kan undvære eksempelvis bodylotion.

Vi har selv spist Udo's Choice i meget store mængder dagligt siden olie kom til Danmark i 1996 og vi gør det stadigt og anbefaler den til andre.

Vi trækker lod om 50 halvliters flasker af denne klassiker.

Læs mere om olien på: panacea.dk

Gå til top

Overnatning for 2 personer på Comwell Rebild Bakker

Inkl. stor morgenbuffet og fri adgang til alle aktiviteter/udstyr bl.a. holdtræninger, morgengymnastik, mountainbike og løb i den fantastiske natur, fitnesscenter inde og ude, tennis, multibane, løbeteknik træning m.m.
Leje af mountainbikes er inkluderet i opholdet.

Comwell Rebild Bakker er måske Danmarks førende sportshotel, så er du til aktiv afslapning, hvis den diciplin findes, så er Comwell Rebild stedet. Rebild bakker i sig selv er en oplevelse og du er også tæt på Rold Skov, der byder på masser af gode mountainbike spor.

Vi trækker lod om én overnatning (for 2 pers.) på Comwell Rebild Bakker

Se Comwell Rebild Bakkers mange aktiviteter på: comwell.com

Gå til top
En stor tak til flg. virksomheder som støttede Tour de Femme i 2019:
MENU
Forside...
Tilmelding 2020
FAQ – få hjælp her
Login
Startliste 2020
Om Tour de Femme...
Praktisk info...
Nyheder...
Lodtrækninger (2019)
15-retters Tourmenu
Ruten...
Kan jeg klare +100 km?
Kontakt...
Samarbejd med TDF...

BILLEDER & resultater

Smag StoneBros Caffe-kokos-latte i mål efter løbet...

SIDSTE NYT

Aug. 2020
Corona-update
Tour de Femme kan ikke afholdes i 2020. Løbets fremtid er p.t. uvis...
Se forsiden

Helbred... dig selv!
TDF handler om at højne folkesundheden. Vi vejleder i og arbejder intensivt med ernæringsmæssig ketose og er blandt landets førende eksperter på området. Desuden udvikler vi, og producere, produkter som understøtter ketose.
Hvert år ifm. Tour de Femme udgiver vi en samling artikler, der anskuer sundhed fra en helt ny vinkel, som giver dig reelle redskaber til at tage vare om dit helbred.

F.eks.:
-Spis diabetes 2 væk
-Få styr på dit blodtryk
-Dit æble SKAL være øko
-Sov godt
-Undgå vinterdepression
-Spis blomkålbladene
-Kulhydraters A-B-C
-Switch til fedtbrænding


Din deltagelse i Touren er med til at muliggøre vores arbejde for øget folkesundhed.
Tak for din støtte.

Download tidsskrift

“De er så høflige...”
Hør hvad deltagerne siger om TDF...

Se indslag...

Rutekort via Google

Se ruten her...


© 06-2019 // Arrangør:
3fisk/StoneBros