Tour de Femme (TDF) arrangeres af den økologiske paleologiske fødevarevirksomhed: StoneBros

Tak til: Samlet lodtrækningspulje 2016... (2017 puljen offentliggøres i løbet af 2017)
Specialized 1 stk. Specialized Ruby Sport kvinderacercykel / Værdi 15.998 DKK
Panacea 100 flasker økologisk UDO'S CHOICE Ultimate Oil / Samlet værdi 21.900 kr.
Oneleg 6 stk. Oneleg siddeskammel 54 cm / Samlet værdi 4.794 DKK
Eduards Accessories 1 stk. håndlavet skuldertaske i læder / Værdi 4.500 SEK (ca. 3.620 DKK)
Ingredien 10 stk. Ingredien hårplejeserier / Samlet værdi 7.620 kr.
Spring Copenhagen 3 sæt Peberfugl og Saltpingvin / Samlet værdi 4.194 kr.
grünBAG 5 stk. bæredygtige grünBAG rygsække / Samlet værdi 4.750 kr.
Yepp 4 stk. Yepp Maxi barnestole (Tænk: Bedst i test) / Samlet værdi 5.196 kr.
Comwell Sport Rebild 3 x 1 overnatning for 2 personer / Samlet værdi 4.198 kr.
MollyMio 7 stk. MollyMio gavekort til modebutik / Samlet værdi 3.500 kr.
Hornvarefabrikken 10 stk. salatsæt i horn / Samlet værdi 3.000 kr.
Økologisk Landsforening Tapasbræt, forklæder, Hoppe-ko og glas / Samlet værdi 4.000 kr.
fromHelena 11 stk. Little Mr. Bulb lamper i træ / Samlet værdi 4.389 kr.
Helm-P 10 stk. seler til dugen / Samlet værdi 1.495 kr.
Beeqa smykker 4 stk. smykkesæt / Samlet værdi 5.000 kr.
StoneBros NYHED i 2017: 1 stk. kontantpræmie på / 10.000 kr.
Gå til top

Specialized Ruby carbon racercykel – “brostensknuseren”

Specialized er igen i år en af Tour de Femmes store støtter og på løbsdagen udlodder vi denne superlækre Specialized Ruby Sport kvinderacercykel.
Ingen grund til at gå ned på udstyr. Ruby låner teknologien fra Specialized’s bedste herreserier og med Fact 9r carbonrammen, bliver du så let kørende, at du næsten ikke behøver at træde i pedalerne. Rammen er både skræmmende let og ekstrem stiv, men naturligvis bygget med kvindegeometri og indlagt flexzoner de rette steder, de såkaldte Zertz, så den effektive kraftoverførsel ikke bliver på bekostning af heldagskomfort. Cyklen er lige velegnet til ubesværede langture eller lynhurtigt ræs!

Specifikationerne er i orden
Udstyret fejler heller ingenting. Det stærke FSA Gossamer kranksæt med BB30 boks, sørger for direkte transmission og DT Axis hjulsættet er de letteste i deres klasse. Shimano 105 sørger for rigeligt med bremsekraft samt friktionsfrie gearskift.

Komfort og effektivitet i særklasse
Bemærk de specielle gel-insætning (Zertz) i bagstel og forgaffel... denne teknologi er hentet fra Specializeds Roubaix-rammer, der er specialudviklet til et af verdens hårdeste cykelløb, Paris-Roubaix, der bl.a. foregår på toppede brosten. Kombineret med den specielle sadelpind, som er bygget til at kunne flexe med op til 1.8 cm, får du uovertruffen siddekomfort UDEN, at det påvirker cyklens accelerationsevne. Ja, en rigtig racercykel skal være stiv, når du skal overfører energien til pedalerne og ned i vejen, og det er Ruby, men den skal ikke føles ubehagelig stiv at sidde på... her brilliere Specialized Ruby, der er kendt som “brostensknuseren”.

Vi glæder os til at overrække den flotte racercykel til en heldig løbsdeltager.
Cyklen udleveres via WeBike, som sørger for at du får cyklen i den helt rigtige størrelse.
Vejledende udsalg: 15.998 kr.

Læs mere om specialized på: Specialized.com

Gå til top

Svensk kunsthåndværk i særklasse

Hver år besøger vi Formlandmessen i håb om nye spændende sponsorer til årets lodtrækningspulje... og der var mange spændende bud i år og ikke mindst overstående skønhed, der vil gøre sig godt på enhver kvindes skulder.

Vi mødte svenske Cecilia Guthed Eduards, der er uddannet arkitekt og det kan ses i hendes flottet designs i form af tasker og accessories i læder. Cecilia sprang uden tøven til og bliver årets første nye gavesponsor til Tour de Femme. Alt produceres i Sverige af dygtige kunsthåndværkere og indfarvninger foregår med naturlige, vegetabilske farver.
Funktionel skuldertaske og skulptur i skøn forening.

Vi trækker lod om en stor Eduards Accessories skuldertaske, natur, til værdi 4500 SEK i årets Tour de Femme 103 km, du skal blot være tilmeldt løbet for at deltage.

Læs mere om Cecilia på: eduardsaccessories.se
Her kan du også besøge hendes shop og købe de flotte lædervarer online.

Gå til top

Olien der startede en revolution: UDO'S CHOICE®
Økologisk omega 3-6-9 olieblanding

Fedtforskrækkelsen går ud over både sundhed og den slanke linie
Vi lever i en fedtforskrækket tid, hvor vi i jagten på helse og den slanke linie ofte glemmer de gode fedtsyrer (omega 3-6 og 9), når vi går på kur og skærer fedtet væk fra vores kost.

Vi har brugt de sidste 30 år på at filosofere over kost og især interesseret os for fedt. Tro os, det er ikke fedt. du skal være bange for og det kommer en del af Tour de Femme 2016 til at handle om. Vi tror og stoler 100 % på fedt og så findes fedtstoffer du i ekstraordinær grad IKKE bør undgå, hvis du vil bevare et sundt helbred. De essentielle fedtstoffer som kroppen ikke kan danne selv og derfor behøver hver dag, er livsvigtige og underskud af disse stoffer menes at være medvirkende årsag til en lang række af de livsstilssygdomme, der præger store dele af befolkningen i dag.

Essentielle fedtstoffer er i virkeligheden din ven i kampen mod overvægt, da de øger forbrændingen, stabiliserer blodsukkeret og dermed tager trangen til søde sager. Du får mere energi og en bedre mæthedsfornemmelse. Desuden er de basalt styrende for dit immunforsvar, smører dine led, øger din præstationsevne og udholdenhed, øger koncentrationen og fugter din hud indefra, så du i løbet af kort tid kan undvære eksempelvis bodylotion.

Vi har selv spist Udo's Choice i meget store mængder dagligt siden olie kom til Danmark i 1996 og vi gør det stadigt og anbefaler den til andre.

100 deltagere vinder 500 ml af den kendte økologiske olie
Vi trækker lod om 100 halvliters flasker.
Vejl. udsalg pr. flaske: 219 kr.
Samlet værdi: 21.900 kr.

Læs mere om UDO'S CHOICE© på: panacea.dk
Eller besøg: udoerasmus.com

Gå til top

You only need OneLeg...

Glem alt om knæpuder. Prøv i stedet den ergonomiske OneLeg skammel og mærk forskellen.
Vi bruger den selv her på kontoret for at bsikre at vi sidder langt mere aktivt, når forberedelserne til næste Tour består at skrivebordsarbejde.

På den unikke buede fod kan du både vippe og rotere frit, OneLeg skamlen følger simpelthen kroppens bevægelser. Det betyder at du får en stor arbejdsradius helt uden at belaste ryg og knæ.

Også til udendørsbrug
Brug OneLeg skamlen til både inden- og udendørs brug. Sædeovertrækket lavet i 100% silikone, giver dig både ekstra siddekomfort og tillader dig at strække dig endnu længere frem, fordi du ikke kan glide på sædet.
Skridsikringen til foden er ligeledes lavet i 100% silikone.
Husk altid at bruge skridsikring på glatte eller sarte overflader, dvs. altid ved indendørs brug.
OneLeg skamlen er lavet af genanvendelig plastik (PE), men findes også i variant i træ.

6 deltagere vinder en sort OneLeg 54 cm, der passer til skrivebordet
Vi trækker lod om 6 OneLeg 54 cm.
Vejl. udsalg pr. stol: 799 kr.
Samlet værdi: 4.794 kr.

Læs mere om OneLeg på: oneleg.dk

Gå til top

Ingredienserne er hemmeligheden i hårplejeserien Ingredien

Ingredien er hårplejeserien for dig der ikke ønsker hormonforstyrrende og andre skadelige stoffer i din hovedbund. Ingredien har maks. fokus på økologiske ingrediense og produkterne bære det Nordiske Svanemærke.

Vi trækker lod om 10 serier i Touren og hver serie indeholder:
1 stk. Soft Shampoo
1 stk. Soft Treatment
1 stk. Soft Conditioner
1 stk. Heat-A-Way

Værdi pr. serie: 732 kr.
Samlet værdi: 7.620 kr.

Læs mere om Ingredien på: ingredien.dk/

Gå til top

Trendy grünBAG rygsæk i 100% rest- og genbrugsmaterialer

grünBAG er et taskefirma med kvalitet og miljø i højsædet. De designer og laver tasker af bæredygtige materialer i et unikt dansk design. Alt fra lastbilpresenninger til stof af 100% genanvendte cola-flasker. Taskerne er lavet på den mest miljørigtige måde, da grünBAG arbejder for en miljørigtig fremtid.
Lad os bare indrømme, at vi synes grünBAG har fat i den lange ende og de får en stor tommelfinger op for deres gode initiativ og smarte design.

Vi trækker lod om 5 grünBAG rygsække... én af hver af de viste farver.
Værdi pr. rygsæk: 950 kr.
Samlet værdi: 4.750 kr.

Se flere bæredygtige grünBAG-modeller i deres shop: grunbag.dk/

Gå til top

Peberfuglen synger for dig under Touren

Sidst i 50'erne var Peberfuglen med til at lære danskerne at bruge peberkværn i hverdagen fremfor at tage stødt peber fra en pose eller æske. Nu mere end et halvt århundrede senere, er den smukke fugl/peberkværn designet af Sven Erik Tonn-Petersen (Tonn-P) og sirligt udført i træsorterne maghoni, ask, ahorn og valnød blevet relanceret af Spring Copenhagen med tilladelse fra Tonn-P's familie.

Vi udlodder 3 sæt bestående af Peberfugl og Saltpingvin blandt alle deltagere i årets Tour. Fugl og Pingvin har hver især en vejledende udsalgspris på 699 kr. (Sætpris: 1.398 kr.)
En stor tak til Spring Copenhagen for de både smukke og funktionelle træskulpturer.

Læs mere på: springcopenhagen.com
Eller på facebook: facebook.com/springcopenhagen

Gå til top

Yepp, det er både en test- og designvinder...

GMG har lavet barnestole siden 1934, så med næsten 80 års erfaring er det ikke underligt, at deres Yepp Maxi barnestol har papir på at være en af markedets sikreste og bedst designede barnestole. Desuden er den meget let og samtidig utrolig komfortabel pga. det formstøbte skummateriale, som sædet er lavet af.
Stolen har vundet en af de fineste designpriser: Red dot, og det forstår vi godt. Alt er gennemtænkt og veludført.

Yepp Maxi kan nemt fastgøres til en sadelstang med en diameter mellem 28-45 mm, hvis monteringen på bagagebærer ikke er mulig. Monteringen er for det meste mulig fra rammestørrelse 51 cm. Ved mindre mål bør du spørge forhandleren om råd. Takket være det geniale design, kan adapteren indstilles i diverse stillinger, så Yepp Maxi altid kan monteres horisontalt. Også mellemrummet mellem Maxi stolen og sadlen kan indstilles, så dit barn får mest mulig plads i stolen.

Yepp Maxi leveres med sadelstangs-adapter. OBS: sadelstangs-adapteren kan ikke monteres på rammer af karbonstål eller på usædvanligt formede stænger. Der findes separate adaptere til montering på en 2. cykel.
Med det enkle og geniale cable king tilbehør er Yepp Maxi meget velegnet til mountainbikes, hvor bremse- og gearkabler sidder i vejen.

Testvinder i TÆNKs barnestolstest
Stolen er testet og godkendt efter EN 14344 standarden samt ISO 11243. Og vandt TÆNKs store barnestols test, marts 2012.

Vi trækker lod om 4 Yepp Maxi barnestole i Tour de Femme
Værdi pr. stol: 1.299 kr.
Samlet værdi: 5.196 kr.
(OBS: farve kan variere for den afbillede stil)

Gå til top

Overnatning for 2 personer på Comwell Sport Rebild Bakker

Inkl. stor morgenbuffet og fri adgang til alle aktiviteter/udstyr bl.a. holdtræninger, morgengymnastik, mountainbike og løb i den fantastiske natur, fitnesscenter inde og ude, tennis, multibane, løbeteknik træning m.m.

Comwell Sport Rebild Bakker er måske Danmarks førende sportshotel, så er du til aktiv afslapning, hvis den diciplin findes, så er Comwell Rebild stedet. Rebild bakker i sig selv er en oplevelse og du er også tæt på Rold Skov, der byder på masser af gode mountainbike spor.

Vi trækker lov om 3 x 1 overnatninger (for 2 pers.) på Comwell Sport Rebild Bakker
Værdi pr. ophold: 1.395 kr.
Samlet værdi: 4.185 kr.

Se Comwell Sport Rebild Bakkers mange aktiviteter på: comwellsport.dk/

Gå til top

MollyMio henter det nye modetøj og accessories direkte hjem fra Milano og Paris... udenom fordyrende agentled!

MollyMio har butikker i Aarhus og Vejle og henter selv tøjet hjem direkte fra Milano og Paris. Det betyder at alle agentled springes over og det kan ses på priserne, som er atypisk fordelagtige, kvalitet/design taget i betragtning.

MollyMio står for kvalitet
De fleste mærker og egen produktion er fra Italien, hvor de er superdygtige til smarte detaljer og lækre kvaliteter. Det gælder både for tøj, Jeans, footwear, accessories, skindtasker og skindbælter, samt fine kjoler fra Paris.
MollyMio går meget op i, at alle vores varer er i lækre kvaliteter til fordelagtige priser... For det er jo ingen kunst at købe dyrt.
MollyMio er forhandler af Showroom som har superfede puder, tæpper og tasker i et cool look, derudover Cosyroom som er de lækreste lanterner, fade, skåle, tæpper, puder og skønne lykkedyr.

MollyMio er mere end mode
MollyMIo forhandler også ARGENDIA økologisk fair trade hudprodukter, som er baseret på den fantastiske Arganolie. Din hud og dit hår bliver som silke!
Derudover støtter de Brian Mathiasen i hans fantastiske projekt SUPPORT MOMBASA, som hjælper børn i Afrika bl.a. på børnehjemmet UPENDO CHILDREN`S HOME ved at sælge lækre håndlavede skindsandaler, der er produceret af kvinder i Afrika som fair trade.

MollyMio tager kun få stk. hjem
Det er vist de fleste kvinder skræk at møde en "medsøster” i samme robe. Derfor er kollektionerne hos MollyMio små og eksklusive og der kommer nye varer i butikkerne mindst en gang om måneden.


Vi trækker lod om 7 stk. gavekort af 500 kr.
Samlet værdi: 3.500 kr.

Se mere på: mollymio.dk

Gå til top

Nu kan du tage salaten med ægte hornvare

Flot og enkelt salatsæt. Salatsættet er yderst velegnet til den mellem og store salatskål.

TABLEWARE fra Hornvarefabrikken
Tableware-kollektionen rummer alle vores produkter til køkkenet og spisebordet. Alle varerne er produceret på Hornvarefabrikkens værksteder og produceret efter de metoder og stolte traditioner, som hele vores produktion er funderet på.
Produkterne er selvfølgelig 100% ren natur.

Længde: Sættet måler ca. 21 cm.
Designer & designår: Sara Brunn Buch, 2010.

Vi trækker lod om 10 stk Salatsæt 5017.
Værdi pr. serie: 300 kr.
Samlet værdi: 3.000 kr.

Se mere på: hornvarefabrikken.dk/

Gå til top

Tour de Femme elsker økologi

Og det gør Økologisk Landsforening også, faktisk så meget at de arbejder med at udbrede kendskab til og brug af økologiske produkter hver eneste dag.
Vi støtter foreningen og de støtter os med disse fine lodtrækningspræmier.

2 stk. I Love Øko-forklæder
1 stk. tapas-bræt, L
2 stk. Hoppe-ko (til børn)
12 stk. vandglas

Vi trækker lod om produkterne hver for sig
Samlet værdi: 4.000 kr.

Lær mere om Økologisk Landsforening på: okologi.dk

Gå til top

Sæt seler på dugen så den ikke blæser væk

Vind disse geniale seler til din dug i Tour de Femme, motionscykelløb for kvinder.
Træt af at dugen blæser af, når du hygger i haven, på altanen eller måske på en båd i Aarhusbugten?
Sanne Helm fra Helm-P har fundet en simpel og praktisk løsning, hvor du montere et sæt seler under dugen. Genialt og 100 % danskproduceret.
Selerne holder fantastisk på dugen, når det blæser. Men de sikrer også at dugen ikke glider af eller flytter sig ved bl.a. aftørring eller nedtræk. De kan naturligvis også holde på et skind i din yndlingsstol... ja, kun fantasien sætter grænser for deres anvendelse.

Vi udlodder 10 sæt seler i Tour de Femme.

Læs mere om selerne til din dug på: www.helm-p.dk
Følg på Facebook: facebook.com/helmp.selertildugen

Gå til top

Flotte trælamper from Helena

fromHELENA er et nyt dansk designbrand, som skaber og opfinder finurlige figurer og interiørprodukter med passion for de skandinaviske designtraditioner og natur. Missionen er at udvikle og designe simple, smukke og humørfyldte produkter som folk kan fylde deres hjem med.

Et rigtigt hyggeprodukt
Varme, ærlighed og hjemlig hygge er i fokus for alle fromHELENA’s produkter. Fantasi og kreativitet bliver blandet sammen og på den måde skabes nogle produkter, der spreder hygge og livsglæde, der minder os om de små lykkelige øjeblikke.

Vi trækker lod om i alt 11 “Little Mr Bulb" lamper fordel på forskellige former og træsorter. Hver lampe består af ledning, fatning og den karakteristiske træhat.

Vejledende udsalg pr. lampe: 399 kr.

Køb lamperne og se flere produkter (fra) fromHELENA på: shopfromhelena.dk

Gå til top

Smykkesæt fra Beeqa

Vibeke Lorentzen står bag disse flotte smykker fra hendes serie Beeqa.
Smykkerne er nye i Danmark og en netbutik er under opbygning, derfor har vi endnu kun lidt information om dette sponsoret, som netop er blevet tilføjet vores lodtrækningspulje.
Mere information følger snarest, når vi har udvekslet oplysninger med Vibeke..

Vejledende udsalg pr. sæt: 1.250 kr.
Samlet værdi: 5.000 kr.
Vi trækker lod om i alt 4 smykkeæsker med forskellige smykker bl.a. armlænke, ørependler, øreringe med tilhørende halssmykke m.m.

Følg Beeqa på Facebook: facebook.com/beeqa

En stor tak til flg. virksomheder som støtter op om Tour de Femme i 2017:
MENU
Forside...
TILMELDING (åben)
Problemer med tilmelding?
LOGIN (åben)
Startliste 2017
Om Tour de Femme...
Praktisk info...
Nyheder...
Lodtrækning (Vind 10.000!)
Services/depoter...
Ruten...
Kan jeg klare 103 km?
Kontakt...
Samarbejd med TDF...

BILLEDER & resultater

SIDSTE NYT

23. aug. 2017
Udlevering af startnummer
Vi udleverer dit nummer over tre dage: Torsdag og fredag op til løbet i WeBike Aarhus samt på dagen i målområdet...
Se dage og tider her...
28. feb. 2017
Alle tilmeldte får personlig udvikling for 3.000 kr.
Wow... den største gave nogensinde i løbets historie. Du skal blot være tilmeldt, så får du et gavekort til 1-dags kursus på Life Academy.
Værdi: 3.000 kr.
Læs mere...
15. dec. 2016
Tilmelding til Tour de Femme åbner 20. dec.
Spar op til 150 kr. ved tidlig tilmelding og vær med i konkurrencen om StoneBros produkter for over 1000 kr... 1. jan. stiger prisen til 400 kr.
Læs mere...

Gi' et frihjul i gave
Vi har gjort det let for dig at lave et fint gavekort.
Download denne fil, print og skriv modtagerens navn på kortet.
Husk, vedkommende er først tilmeldt, når du har oprettet hende via vores online tilmelding.

Download pdf...

“De er så høflige...”
Hør hvad deltagerne siger om TDF...

Se indslag...

Læs TourAvisen 2016

Åbn i browser, 7.6 Mb
Download pdf/zip, 5.6 Mb

Rutekort via Google

Se ruten her...


© 06-2017 // Arrangør:
3fisk/StoneBros