Tour de Femme (TDF) arrangeres af den økologiske paleologiske fødevarevirksomhed: StoneBros

Tak til: Lodtrækningspræmier i 2017 (2018-puljen offentliggøres forår/sommer)
Panacea 100 flasker økologisk UDO'S CHOICE Ultimate Oil / Samlet værdi 21.900 kr.
NiikoH The Dewdrop pendel i krystalglas og børstet messing / Værdi 5.000 DKK
Comwell Sport Rebild 3 x 1 overnatning for 2 personer / Samlet værdi 4.198 kr.
M&R Interiørprodukter fra Møbel og Rum / Samlet værdi 4.000 kr.
StoneBros Diverse økologiske stenalder-delikatesser / Samlet værdi 2.000 kr.
Life Academy Til alle deltagere: Personlig udvikling (1-dags kursus). Værdi 3.000 kr. pr. deltager!
StoneBros 1 stk. kontantpræmie på 10.000 kr. eller Cube racercykel til 17.800 kr

Alle Tour de Femmes deltagere får personligudvikling for 3.000 kr.

I 2017 giver TDF i samarbejde med Life Academy alle deltagere personlig udvikling for 3.000 kr. i form af et intensivt 1-dags kursus "Unfold Your Power”, der afholdes flere gange månedligt 3 steder i landet. Der er ingen undskyldning for ikke at indløse dit gavekort, så løber over 2 år fra d. 3. september 2017.
Book din plads på kurset allerede nu!

Kurset afholdes som sagt 3 steder i landet: Aarhus (Risskov), Kolding og Charlottenlund.
Allerede nu kan du booke din plads på "Unfold Your Power” (afholdelse efter 3. sep. 2017), så du har noget at se frem til og er sikker på at finde den dag, som passer dig bedst.
Husk blot at tage dit gavekort med på kursusdagen, vi udleverede det på løbsdagen efter du er kommet i mål.
Hvis du vil booke allerede nu og ønsker at bruge dit gavekort fra Tour de Femme, skal du vælge en dato for kurset som ligger efter d. 3. september.

Læs mere og book "Unfold Your Power” på: Lifeacademy.dk

Gå til top

Du bestemmer selv din præmie... du kan få 10.000 kr. kontant eller bytte kontanterne til en lækker Cube racercykel til hele 17.800 kr.
Du skal træffe dit valg på dagen. Hvad vælger du?

Ja, du læste rigtigt :-) Årets hovedpræmie i Touren har altid være en lækker racercykel. Men vi har bare ikke kunnet finde en sponsor til den gave i år. Derfor satte StoneBros ret tidligt på året 10.000 kr. kontant på højkant som plaster på såret, for et eller andet stort skal vi jo trække lod om.

Vi synes dog, at der skal være en cykel eller i det mindste mulighed for at bytte dine kontanter til den hidtil dyreste enkeltgave, vi har haft i Tour-regi. Derfor har vi lagt en importør i benlås og fået lov at købe en Cube Axial WLS GTC SL Disc (selvom der egentligt ikke var penge nok)... den ypperste kvindespecifikke carbon-racer Cube kan levere.
Cyklen er meget velanmeldt og kaldes et vellykket kompromis mellem race og komfort. Cyklen koster normalt 17.800 kr., men du kan få lov at vælge, om du vil have 10.000 kontant eller dette vidunderbarn af en racercykel der er næsten det dobbelte værd.

Valget er dit og du skal vælge på søndag d. 3. september
10.000 kr. kontant eller
Cube Axial WLS GTC SL Disc racercykel i carbon. Værdi: 17.800 kr.*

* Valget står alene mellem disse to præmier. 10.000 kr. kontant eller viste Cube model: Axial WLS GTC SL Disc. Du kan ikke vælge et andet cykelmærke eller model, da dette er et engangstilbud. Har vi ikke din størrelse, kan du dog vælge samme model i 2018-udgaven. Denne frigives først primo 2018, så der vil være ventetid.

Gå til top

Dugdråben... den smukkeste lampe vi til dato har udloddet i TDF

Nikolaj Toft laver ting som minder os om det, vi længes efter. Dugdråben lampen er en tidløs og minimalistisk lampe, der bringer morgenduggens skønhed og ro indenfor og samler mennesker med et varmt og dejligt lys, der ikke blænder. Dugdråben er designet og fremstillet i Danmark uden nogen form for kompromis.
Iværksætter og designer Nikolaj fortæller selv: “Inspirationen til Dugdråben, var en tidlig morgentur på Amager Fælled, hvor jeg så tusindevis af dugdråber reflektere solens lys. Det gjorde stort indtryk og fødte idéen til ”Dugdråben“, som er min første lampe.”

Vi trækker lod om én Dugdråben i børstet messing.
Værdi: 5.000 kr.
Læs mere på: www.niikoh.com

Gå til top

møbel & rum... Socialøkonomisk design og æstetik i verdensklasse

M&R skaber ikke blot “ting”, der skaber hjerterum. Derfor bliver disse smukke designs udført ud fra et socialøkonomisk princip, med ekstrem fokus på detaljen.

Smock Cushions
Smock Cushions bliver f.eks. håndsyet med front i uld, da ingen maskine kan skabe de smukke mønstre. Materialet på bagsiden laves af genbrugsflasker (PET) og puden indeni er Oeko-Tex certificeret.

Satellite Mirror
Satellite Mirror laves af tysk bæredygtigt egetræ, hvor al træ som fældes genplantes. Glasset kommer fra lokale leverandører og spejlet samles og pudses i hånden efter CNC-fræsning.
Al arbejde udføres socialøkonomisk af henholdsvis Huset Venture og Hans Knudsens Institut, non-profit organisationer, der hjælper mentalt eller fysisk handicappede til et succesfuldt arbejdsliv.

Vi lodtrækker et håndspejl samt en Smock Cushion.
Samlet værdi ca. 4.000 kr.

Mere info på: www.mobelogrum.com

Gå til top

Olien der startede en revolution: UDO'S CHOICE®
Økologisk omega 3-6-9 olieblanding

Fedtforskrækkelsen går ud over både sundhed og den slanke linie
Vi lever i en fedtforskrækket tid, hvor vi i jagten på helse og den slanke linie ofte glemmer de gode fedtsyrer (omega 3-6 og 9), når vi går på kur og skærer fedtet væk fra vores kost.

Vi har brugt de sidste 30 år på at filosofere over kost og især interesseret os for fedt. Tro os, det er ikke fedt, du skal være bange for. Vi tror og stoler 100 % på fedt og så findes der fedtstoffer du i ekstraordinær grad IKKE bør undgå, hvis du vil bevare et sundt helbred. De essentielle fedtstoffer som kroppen ikke kan danne selv og derfor behøver hver dag, er livsvigtige og underskud af disse stoffer menes at være medvirkende årsag til en lang række af de livsstilssygdomme, der præger store dele af befolkningen i dag.

Essentielle fedtstoffer er i virkeligheden din ven i kampen mod overvægt, da de øger forbrændingen, stabiliserer blodsukkeret og dermed tager trangen til søde sager. Du får mere energi og en bedre mæthedsfornemmelse. Desuden er de basalt styrende for dit immunforsvar, smører dine led, øger din præstationsevne og udholdenhed, øger koncentrationen og fugter din hud indefra, så du i løbet af kort tid kan undvære eksempelvis bodylotion.

Vi har selv spist Udo's Choice i meget store mængder dagligt siden olie kom til Danmark i 1996 og vi gør det stadigt og anbefaler den til andre.

100 deltagere vinder 500 ml af den kendte økologiske olie
Vi trækker lod om 100 halvliters flasker.
Vejl. udsalg pr. flaske: 219 kr.
Samlet værdi: 21.900 kr.

Læs mere om UDO'S CHOICE© på: panacea.dk
Eller besøg: udoerasmus.com

Gå til top

Overnatning for 2 personer på Comwell Sport Rebild Bakker

Inkl. stor morgenbuffet og fri adgang til alle aktiviteter/udstyr bl.a. holdtræninger, morgengymnastik, mountainbike og løb i den fantastiske natur, fitnesscenter inde og ude, tennis, multibane, løbeteknik træning m.m.

Comwell Sport Rebild Bakker er måske Danmarks førende sportshotel, så er du til aktiv afslapning, hvis den diciplin findes, så er Comwell Rebild stedet. Rebild bakker i sig selv er en oplevelse og du er også tæt på Rold Skov, der byder på masser af gode mountainbike spor.

Vi trækker lov om 3 x 1 overnatninger (for 2 pers.) på Comwell Sport Rebild Bakker
Værdi pr. ophold: 1.395 kr.
Samlet værdi: 4.185 kr.

Se Comwell Sport Rebild Bakkers mange aktiviteter på: comwellsport.dk/

Gå til top
En stor tak til flg. virksomheder som støttede Tour de Femme i 2017:
MENU
Forside...
TILMELDING 2018
FAQ – få hjælp her
LOGIN
Startliste 2018
Om Tour de Femme...
Praktisk info...
Nyheder...
Lodtrækninger (2017)
13-retters Tourmenu
Ruten...
Kan jeg klare 103 km?
Kontakt...
Samarbejd med TDF...

BILLEDER & resultater

SIDSTE NYT

04. dec. 2017
Tilmelding til TDF 2018 er åben
Spar op til 150 kr. ved tidlig tilmelding og vær med i konkurrencen om StoneBros produkter for over 1000 kr... 1. jan. stiger prisen til 400 kr.
Læs mere...

Gi' et frihjul i gave
Vi har gjort det let for dig at lave et fint gavekort.
Download denne fil, print og skriv modtagerens navn på kortet.
Husk, vedkommende er først tilmeldt, når du har oprettet hende via vores online tilmelding.

Download pdf...

“De er så høflige...”
Hør hvad deltagerne siger om TDF...

Se indslag...

Læs TourAvisen 2017

Åbn i browser, 7.6 Mb
Download pdf/zip, 5.6 Mb

Rutekort via Google

Se ruten her...


© 06-2018 // Arrangør:
3fisk/StoneBros